Selskabsmenu
Uanset om I skal nyde en brunch, frokost eller en elegant middag, gør vi en dyd ud af, at maden er velsmagende, indbydende og lavet fra bunden af gode råvarer. For os er det nemlig vigtigt, at maden kan få smilene frem og underbygge den stemning, I ønsker jer.
Vi har masser af erfaring med at sammensætte de bedste selskabsmenuer, der passer til jeres budget og anledning, og vi lytter altid til ønsker og behov. Derfor kan alle vores pakker tilpasses efter ønsker og behov – og har I ønsker til særlige menuer, så skræddersyr vi selvfølgelig en løsning til netop jer. På samme måde tager vi gerne hensyn til særlige kostbehov, så alle får en god oplevelse på Fasaneriet.
En god oplevelse handler dog også om andet end det, der er på tallerkenen. Derfor er lokaler og opdækning med hvide duge og blomster i vores smukke lokaler også altid en del af pakken og prisen, når I holder jeres selskab hos Fasaneriet
MENU 1
FORRET
Rørt laksetatar med krydderurter
Hjemmebagt brød og smør
MELLEMRET
Grillede friske kammuslinger med ærtepuré og smørpisket hummercreme
Hjemmebagt brød og smør
HOVEDRET
Rosastegt kalveryg med kartoffeltimbale, smørdampet springløg, hvidløgsristede skovsvampe, bagte tomater, hertil kalveglace
DESSERT
Chokolade marcelkage med marineret ananas salat, karamelknas og hindbærsorbet
Pris pr. kuvert ... 525,- for 3 retter
Pris pr. kuvert ... 585,- for 4 retter
MENU 2
FORRET
Pestobagt laks med sprød crouton, sauce verte, ærteskud og små landsalater, hertil hjemmebagt brød og smør
HOVEDRET
Helstegt kalvefilet med stegte gourmetkartofler, spinat timbale, timiansbagte top gulerødder og rødløg hertil bourgognesauce
DESSERT
Hvid chokolade fragilité med ananassalat vendt med frisk mynte, hertil mangosorbet og sprød karameltwil
Pris pr. kuvert ... 525,- for 3 retter
MENU 3
FORRET
Fasaneriets varmrøgede laks, skiver af ferskrøget laks og laksemousse anrettet med purløgsemulsion og krydderurter, hertil hjemmebagt brød & smør
HOVEDRET
Helstegt kalvemørbrad med små stegte gourmetkartofler vendt i persille, grønsagstimbale, dampede asparges og springløg, hertil bourgognesauce
DESSERT
Is á la Alaska med brændt marengs på toppen, bærcoulis og karameltwil
Pris pr. kuvert ... 545,- for 3 retter
MENU 4
FORRET
Fasaneriets fisketallerken med ristet kammusling, hvidløgsstegte kæmperejer og lynstegt tun.
Tomatpesto, purløgsemulsion og friske krydderurter hertil hjemmebagt brød og gourmetsmør
MELLEMRET
Skiver af røget dyrekølle med Karl Johan Mayo, syltede bøgehatte, bagt ost og sprød malt, hertil hjemmebagt brød & gourmetsmør
HOVEDRET
Helstegt oksemørbrad med cremet kartoffel i filodej, baconbagt porre, selleripuré og kraftig rødvinssauce
DESSERTTALLERKEN
Gateau marcel chokoladekage og nougatmazarin, hertil vaniljeis, hindbærsorbet, karameltwil og frisk frugt efter årstiden