Hold din konfirmation på Fasaneriet

Vi kan tilbyde konfirmation i flere forskellige lokaler på Fasaneriet og i lokaler i nærheden af Lejre

I konfirmationsperioden sætter vi et luksustelt op ude på græsset som både har varme og glasvinduer.

I teltet funger jeres fest helt som på vore smukke 1. sal eller i Restauranten

Vi sammensætter sammen med jer den helt rigtige konfirmations fest med alt inkl.

Pæn opdækning med enkle blomster, velkomst, 3 retters menu eller buffet, hvidvin, rødvin, dessertvin, kaffe/te, avec, stort udvalg indenfor kolde drikkevarer som øl & sodavand.

Vi kan også servere natmad som afslutning på den gode fest

Typisk varighed ligger mellem 7. & 8. timer

Prisniveau ligger mellem kr. 850-950,- inkl. alt ovenstående børn under 12 år reduceret pris

Konfirmationsmenuer som ofte vælges og sammensættes ud fra nedenstående forret/hovedret/dessert  

 Velkomst: Mousserende vin med rabarbersaft, hertil sprøde snacks

El.

Velkomst: Mousserende vin med hyldeblomstsaft & sprøde snacks

Forret på buffet

Fasaneriets røget laks med sauce verte

Rosa stegt kalvecarpaccio med Karl Johan mayo, bagt ost, sprøde kapers & syltede rødløg

Cæsarsalat med stegt kyllingebryst, hvidløgsbrødcroutoner & parmesan

Hertil hjemmebagt brød, gourmetsmør & pesto

 

Fasaneriets laksetallerken

 Fasaneriets varmrøget laks, ferskrøget laks & laksemousse

på knækbrød med purløgsemulsion, malt & krydderurter

Hjemmebagt brød, gourmetsmør & pesto

Forret på tallerken

Fasaneriets varmrøget laks med hvidløgsstegte kæmperejer,

anrettet med sauce verte & krydderurter

hjemmebagt brød, gourmetsmør & pesto

 

Tappastallerken

Fasaneriet varmrøget laks med purløgsemulsion & krydderurter

Røget dyrekølle med Karl Johan mayo, bagt ost & syltede bøgehatte

Seranoskinke med melon & tomat pesto

Hertil hjemmebagt brød, gourmetsmør & pesto

Husets hvidvin serveres til

Hovedret på buffet

Langtidsstegt oksefilet

Indbagt svinemørbrad med bacon eller Kylling diablo

Sommermarineret kalkun eller Hvidløgsstegt lammeculotter

Stegte gourmetkartofler vendt med krydderier

Cherrytomatsalat med mozzarella, oliven & rødløg

Friske marinerede grønne asparges

Grønsagstimbale med spinat & porre

Pestomarineret pastasalat

Stor mix grøn salat efter årstiden

Bordelaisesauce eller kalveglace eller Bearnaisesauce

Husets rødvin serveres til

 

Hovedret på tallerken

Helstegt oksefilet

med løg stegte kartofler, top gulerødder, asparges,

bagt tomat & grønsagstimbale

hertil kraftig rødvinssauce & bearnaisesauce

anden gang serveres på fad

 

Hovedret på tallerken

Skiver af langtidsstegt Oksemørbrad

med kartoffeltimbale, bagte vinterurter som rødbede, gulerod & pastinak,

hertil selleripuré

Bearnaisesauce & rødvinssauce

anden gang serveres på fad

 

Dessert

Karamelkurv med

Vaniljeis, hindbærsorbet & passionssorbet

toppet med frisk frugt efter sæsonen

 

Dessert

Chokolade marcelkage med krystalliseret hvid chokolade,

vaniljeis, hindbærsorbet & frisk frugt efter sæsonen

 

Dessert

Creme brulée

med hindbærsorbet, brændt hvid chokolade & knas

Dessertvin: Muscat de Beaumes de Venise

 

Kaffe/te, avec 

Bar med vin, flaske øl, somersby, sodavand, økosaft og alkoholfri drikke    

 

Natmad

Pizza med 3 slags fyld, kartoffel/bacon, Skinke/ananas, pepperoni mm.

Natmad

Mini burgere med oksekød & kylling

Natmad

Frisksmurte trekantsandwich med 3 slags fyld

Der findes også mange andre muligheder, I spørger bare løs !

Vi kan ”næsten” lave alt

Print Friendly, PDF & Email