Mad ud af huset
Kokken & Havfruen er vores cateringfirma, som tilbyder totalarrangementer samt catering.
Vi har mere end 25 års erfaring indenfor dette område.
Hos Kokken & Havfruen ønsker vi at Deres fest skal være mere end blot en hyggeaften
med dejlig mad og vin.
Vi ser frem til at mødes med jer og sammensætte det helt rigtige arrangement for jer.
Aftenmenuer ud af huset
Til min. 15 personer
Ved bestilling af menu anbefaler vi at kok og tjener sørger for anretning og servering.
Menu 1
Forret
Råmarineret laks med limesaft, jomfru oliven olie, tomat pesto & krydderurte salat.
Hjemmebagt brød & smør
Mellemret
Grillede friske kammuslinger med frikassé af friske asparges & persille olie.
Hjemmebagt brød & smør
Hovedret
Skiver af dansk kalveryg
med kartoffel soufflé & smørdampet spring løg, hvidløgsristede skovsvampe, langtidsbagte stilk tomater.
Hertil kalve glace
Dessert
Chokolade marcelkage med marineret ananas salat, nøddeknas & hindbær sorbet
Pris pr. person for 3 retter 395 kr. Pris pr. person for 4 retter 465 kr.
Menu 2
Forret
Pesto bagt laks med sprød crouton, sauce verte, ærteskud & små landsalater.
Hertil hjemmebagt brød & smør
Hovedret
Helstegt dansk kalvefilet
med ristede gourmet kartofler, spinat timbale, timians bagte top gulerødder & rødløg Hertil bourgogne sauce
Dessert
Hvid chokolade fragilité med ananas salat vendt med frisk mynte Hertil mango sorbet
Pris pr. person for 3 retter 405 kr.
Menu 3
Forret
Fisketallerken med varmrøget laks, rørt med creme fraice & krydderurter, sprød bruchetta med lakse tatar & hvidvins dampede blåmuslinger
hertil sauce verte & pesto marinerede landsalater.
Hjemmebagt brød & smør
Hovedret
Rosastegt kalvefilet
med stegte små kartofler vendt i persille, grønsags timbale, bacon bagte spring løg, rødbeder bagt med balsamico & smør pisket urte bordelaise
Dessert
Desserttallerken med Amaretto kirsebær tærte, chokolade brownies, melon salat, vanilje is & skovbær sorbet
Pris pr. person for 3 retter 435 kr.
Menu 4
Forret
Ferskrøget lakse timbale farseret med lakse tatar anrettet på små landsalater & purløgs dressing.
Hjemmebagt brød & smør
Hovedret
Svampe stegt perlehøne bryst
med kartoffel soufflé, sauteret spidskål & bacon, ovnbagte rodurter & urte glace
Desserttallerken
Hvid chokolade fragilite med sprød twil, bær coulis & iscreme
Pris pr. person 395 kr.
Menu 5
Forret
Italiensk inspireret fisketallerken
Ristede kammuslinger, hvidløgs stegte kæmperejer & rosa stegt tun på marineret båndpasta, tomat pesto & basilikum pesto
Italiensk brød
Hovedret
Oksemørbrad indbagt i butterdej
porre svøbt i parma skinke, langtidsbagte tomater, krydder stegte små gourmet kartofler & kraftig rødvins glace
Dessert
Desserttallerken med letfrossen Tiramisu
med glaseret ananas, Amaretto iscreme & mango salat
Pris pr. person 485 kr.