Fasaneriet - Mad ud af huset
  • Fasaneriet ligger i Lejre ved Roskilde - Vi skaber rammerne for dine selskaber, bryllupper og konfirmationer med mere...

Bryllup

I tilknytning til vores restaurant, som fysisk er en del af det meget smukke og stilfulde Ledreborg Palace Golfklubs residens, råder vi over et fantastisk selskabslokale i den smukke bygning, med direkte udsigt over det smukke golfanlæg og Ledreborg Gods.
Lokalerne kan rumme op til 90 gæster og dækkes smagfuldt op med hvide stofduge, stofservietter og stilfuldt service. Efter middagen rykker vi jer ned i restauranten til dans og baren er åben for fadøl og gode drinks. I har adgang til vores smukke terrasse hvor vi kan servere fasaneriets populære natmad som Grillpølser med lækkert tilbehør.
Det betyder på flere måder, at vi kan sikre jer et vellykket Bryllup, hvor vores veltilberedte menuer i forening med de enestående fysiske rammer, vil gøre jeres Bryllup mindeværdigt.
Det vil glæde os, at vise dig vores fantastiske lokaler og storslåede beliggenhed.
Ring til Bookingchef Nickie Wilton Larsen på mobil 2964 8001 eller i restauranten på tlf. 46 46 16 32 og aftal tid til et uforpligtende møde med fremvisning.

Vær opmærksom på, at nedenstående blot er forslag.
Vi sammensætter naturligvis jeres menu og vine efter ønske.

I efterår og vintermånederne er der mulighed for at starte med reception fra kl. 15.00 til 17.00, her kan vi serverer bobler, øl, vand, sliders, frugtopsats og jeres egen medbragte bryllupskage fra kr. 175,- pr. person

Det skal naturligvis også nævnes, at parkeringsfaciliteterne er helt I top.

Festpakke 1 – alt inklusive

Velkomst

Forårsdrøm: Hyldeblomst med mousserende vin & snacks

Forret

Variation af laks:
Varmrøget laks, rørt lakse tatar & citrus marineret laks
anrettet på sprøde salater & tomatpesto
Claude Val Blanc, Jean Paul Mas, Sydfrankrig

Hovedret

Helstegt dansk kalvefilet med ristede gourmet kartofler,
spinat timbale, timians bagte top gulerødder & rødløg
Hertil bourgognesauce
Claude Val Rouge, Jean Paul Mas, Sydfrankrig

Dessert

Hvid chokolade fragilité med ananas salat vendt med frisk mynte
Hertil bær coulis & mango sorbet
Claude Val Muscat, Jean Paul Mas, Sydfrankrig
Kaffe/te & avec
Hertil 2 stk. hjemmelavede petit four
eller jeres egen bryllupskage
Bar med øl, vand & vin samt enkle drinks

Natmad

Stort pølsebord med udvalg af gode oste med lækkert tilbehør & godt brød

Pris pr. person
1295 kr.

Festpakke 2 – alt inklusive

Velkomst

Cremant D´Alsace med udvalg af snacks

Forret

Italiensk inspireret fisketallerken
Ristede kammuslinger, hvidløgs stegte kæmperejer & rosa stegt tun
på marineret bånd pasta, tomat pesto & basilikum pesto
Italiensk brød
Pinot Gris F.E. Trimbach Ribeauvillé, Alsace

Hovedret

Oksemørbrad indbagt i butterdej
porre svøbt i parma skinke, langtidsbagte tomater,
krydder stegte små gourmet kartofler & kraftig rødvins glace
Bourgogne Pinot Noir, J. Faiveley, Nuits St. Georges

Dessert

Letfrossen Tiramisu med glaseret ananas, Amaretto iscreme, mango salat & sprød twil
Martini Asti spumante, Italien
Kaffe/te & avec
Hertil 2 stk. hjemmelavede petit four
eller jeres egen bryllupskage
Fri bar med øl, vand & vin samt enkle gode drinks

Natmad på grill

Store gode pølser med ketchup, sennep, ristede og rå løg samt pølsebrød

Pris pr. person
1.495 kr.

Varighed på festen er også afhængig af prisen.

To top