Aften kl. 17.00-21.00

Køkkenet lukker kl. 20.00. I højsæsonen noget senere.

Moules marinieres, Hvidvinsdampet blåmuslinger med julienne af porre & gulerod,
serveret med grillet focaccia
kr. 88,-

Hjemmerøget laksesalat med varm og koldrøget laks fra egen ovn, land salater marineret edamamebønner,
tomat, syltet gulerod, løg, tranebær, ristet kerner & sauce verte hertil brød & smør
kr. 98,-

Fasaneriet Cæsarsalat med sprød Romainesalat vendt i Vores egen Cæsar dressing, toppet med confiteret kylling, marineret edamamebønner, tomat, syltet gulerod, tranebær, ristet kerner & høvlet parmesan
kr. 98,-

 Golf burger af 180 gr. hakket oksekød, cheddar, bacon, tomat, salat, rødløg, agurk & tomat relish
serveret med grove pommes frites & mild chili mayonnaise
kr. 118,-

Fasaneriets kyllingesandwich med confiteret kylling, serveret i sprød fuldkornsbolle med salat, tomat, agurk,
sprød bacon & Vore sgode karrydressing hertil grove pommes frites & mild chili mayonnaise
kr. 118,- 

Dagens Ret ”se tavle” serveres mandag til torsdag
kr. 118,-

Ledreborg steak á 250 gr. stegt Oksefilet
serveret med svampe, skorzonerødder, brunet kryddersmør, grove pommes frites & hj. pisket bearnaisesauce
kr. 225,-

Rib eye steak á 350 gr.
serveret med svampe, skorzonerødder, brunet kryddersmør, grove pommes frites & hj. pisket bearnaisesauce
kr. 285,-

Weekendmenu hver fredag, lørdag og søndag 

Forretter

 Kold røget laks: blomkål/dild/frisse/urter/purløg
kr. 88,- 

Stenbidderogn: rødløg/broken citrus/purløg/fuglegræs/knækbrød
kr. 88,- 

Fasaneriets signaturret: Cremet skaldyrssuppe med pocheret kæmperejer, blåmuslinger & urter, serveret med hjemmebagt brød
kr. 88,- 

Røget gris: Mørbrad/hasselnød/tranebær/frisse/skorzonerod
kr. 88,- 

Hovedretter

Torsk: Rødbede/lakrids/kapers/dijon/peberod/rødløg/persille
kr. 195,- 

Variation af gris: Kæber/bryst/mørbrad/persillerod/rygeost/rosmarin/gulerod/grønkål
kr. 215,- 

Langtidstegt oksefilet: Svampe/jordskok/tomat/estragon/smør
kr. 225,- 

Alle hovedretter serveres med dagens kartoffel

Ost

Ostetallerken med 3 gode oste, med portvinssyltede nødder, Nicoise oliven & brød
kr. 88,- 

 

Dessert

Fondant: Chokolade/chokolade/chokolade/hyldeblomst
kr. 68,-

2 hjemmelavede pandekager med is/hvid chokolade/bær
kr. 68,-

Trifli: Rabarber/vanilje/Makron/fløde
kr. 68,-

Is/is/is/sprødt
kr. 68,-

Print Friendly, PDF & Email