AFTEN MENU

Serveret fra kl. 17.00-21.00
SKALDYRSSUPPE

Skalddyrssuppe med kæmpe rejer og
dampet muslinger. Hertil aioli og brød.
128,-

VARMRØGET LAKS

Frisk pasta vendt i sauce nage, med
babyspinat og crudité af fennikel,
rucola og quinoa.
175,-

CLUB SANDWICH

Klassisk med kyllingebryst, bacon,
karrydressing, salat, tomat og agurk.
Serveret med gode fritter og chilimayo.
128,-

GOLF BURGER

180g. hakket oksekød, burgerdressing,
bacon, cheddarost, salat, rødløg, tomat
og agurk. Serveret med gode fritter
og chilimayo.
138,-

STEAK SANDWICH

Skiver af oksefilet med burgerdressing,
cheddarost, tomatrelish, salat,
syltede rødløg, sprøde løgringe, agurk.
Serveret med gode fritter og chilimayo.
138,-


DAGENS RET

Se tavlen mandag, onsdag og torsdag.
138,- 

HVER TIRSDAG

Serverer vi stegt flæsk med persillesovs, kartofler sennep og rødbeder
kr. 138,-  Ad libitum 178,-



STEAKS

LEDREBORG STEAK Á 200g

Bøf af oksefilét serveret med bagt tomat,
sprøde løgringe samt hjemmepisket
bearnaise og grove fritter.
235,-

RIBEYE STEAK

Bøf af Ribeye serveret med bagt tomat,
sprøde løgringe, samt hjemmepisket
bearnaise og grove fritter.
295,-

Print Friendly, PDF & Email