Aften kl. 17.00-21.00

Køkkenet lukker kl. 20.00. I højsæsonen noget senere.

Fasaneriets skaldyrssuppe
med kæmperejer & dampet muslinger, hertil aioli & brød
Som forret kr. 88,- som hovedret kr. 118,-

Hjemmerøget laksesalat
med varm og koldrøget laks fra egen ovn, land salater, marineret edamamebønner,
tomat, syltet gulerod, løg, tranebær, ristet kerner & sauce verte hertil brød & smør
kr. 108,-

Cæsarsalat
med sprød romainesalat vendt i vores egen cæsar dressing, toppet med stegt kylling, marineret edamamebønner, tomat,
syltet gulerod, tranebær, ristet kerner & høvlet parmesan
kr. 98,-

 Golf burger
af 180 gr.hakket oksekød, cheddar, bacon, tomat, salat, rødløg, agurk & tomat relish
serveret med grove pommes frites & mild chili mayonnaise
kr. 128,-
Burgeren kan serveres med vegetarburger og samme tilbehør

Kyllingesandwich
med stegt kylling, salat, tomat, agurk,
sprød bacon & Vores gode karrydressing hertil grove pommes frites & mild chili mayonnaise
kr. 118,-

Steak sandwich
med skiver af stegt oksefilet, cheddar, pesto, agurk & salat
Serveret med grove pommes frites og chilli mayonnaise
kr. 128,- 


DAGENS RET
Serveres mandag, onsdag og torsdag. “Se tavle”.
kr. 128,- 


HVER TIRSDAG – SOM DAGENS RET
serverer vi stegt Flæsk med persillesauce & kartofler
kr. 128,- 

Ledreborg steak á 250 gr. stegt Oksefilet
serveret med bacon, majs, bagte rødløg, teriyaki stegte marksvampe, grove pommes frites & hj. pisket bearnaisesauce & bordelaisesauce
kr. 235,-

Rib eye steak á 350 gr.
serveret med bacon, majs, bagte rødløg, teriayki stegte marksvampe, grove pommes frites & hj. pisket bearnaisesauce
kr. 295,-

Tornado af 200 gr. oksemørbrad
serveret med bacon, majs, bagte rødløg, teriayki stegte marksvampe, grove pommes frites & hj. pisket bearnaisesauce
kr. 275,-

Weekendmenu
fredag, lørdag og søndag 


FORRETTER

 Fasaneriets laksetallerken med kold røget laks, varmrøget laks & laksemousse: Purløgsemulision/dildolie/krydderurter
kr. 88,- 

Fasan fra Ledreborg Confit af lår & røget bryst: blommer/Sprødt/karl johan mayo/tranebær
kr. 88,- 

Rørt krabbetatar: Guacamole/urter/quinoa
kr. 88,-


HOVEDRETTER

Skindstegt multe: Fennikel/asparges/springløg/safransauce
kr. 195,- 

Kalveculotte & kalvekæbe: Perlebyg/persille/bøgehatte/gulerod/smørpisket rødvinssauce
kr. 215,- 

Langtidstegt oksefilet: bacon, majs, teyaki svampe, rødløg, bearnaisesauce
kr. 225,- 

Alle hovedretter serveres med dagens kartoffel

OST

Ostetallerken med 3 gode oste, syltede nødder, oliven & knækbrød
kr. 88,- 

 

DESSERT

Chokoladebrownie: bananis/nougattine
kr. 68,-

2 hjemmelavede pandekager med is/hvid chokolade/bær
kr. 68,-

Blommer i maderira: hvid chokolade/små kys
kr. 68,-

Is/is/is/sprødt
kr. 68,-

Ved allergener, henvend jer venligst til tjenerpersonalet

Vores brød kan også serveres glutenfrit

Print Friendly, PDF & Email