AFTEN MENU

Serveret fra kl. 17.00-21.00
VORES SIGNATURRET

Skalddyrssuppe med kæmpe rejer og
dampet muslinger. Hertil aioli og brød.
128,-

VARMRØGET LAKS PÅ FRISK PASTA

Bund af blomkål og frisk pasta vendt i
sauce nage og urter, ristet svampe, sprøde
kerner og fennikel crudite.
138,-

KLASSISK CÆSARSALAT

Frisk stegt kylling på sprød romainesalat
vendt i Fasaneriet´s egen dressing, serveret
med høvlet Grana Padano og brødcroutons.
118,-

STEAK SANDWICH

Skiver af stegt oksefilet, cheddar, pesto,
agurk og salat. Serveret med grove fritter
og estragonmayo.
138,-

FASANERIETS GOLF BURGER

180gr. Hakket oksekød, cheddar, bacon, tomat,
iceberg, rødløg, agurk og tomatrelish. Grove fritter
og chilimayo.
138,-

KYLLING SANDWICH A LA CALIFORNIA

Kyllingebryst vendt i puffed rice.
Serveret i god bolle med iceberg, agurk, avokado, hvidløgsdressing og tomatchutney, grove fritter
og chilimayo
128,- 


DAGENS RET

Se tavlen mandag, onsdag og torsdag.
138,- 

HVER TIRSDAG

Serverer vi stegt flæsk med persillesauce og kartofler
kr. 138,- 
Ad libitum 178,-



STEAKS

LEDREBORG STEAK Á 250g

Bøf af oksefilet.
Serveret med bacon og majs, en variation af løg.
Puré, syltet- og sprøde løgringe.
Grove fritter og bearnaisesauce.
235,-

TOURNEDOS Á 200g

Oksemørbrad serveret med bacon og majs,
en variation af løg.
Puré, syltet- og sprøde løgringe.
Grove fritter og bearnaisesauce
275,-

Ribeye steak á 350g

Serveret med bacon og majs,
en variation af løg.
Puré, syltet- og sprøde løgringe.
Grove fritter og bearnaisesauce.
295,-

WEEKENDMENU

Serveres hver fredag, lørdag og søndag kl. 17.00-21.00


FORRETTER

VARIATION AF VORES HJEMMERØGET LAKS

Skiver af koldrøget laks, varmrøget laks og røget laksemousse.
Serveret med purløgsmayo og urter.
kr. 98,-

RØRT KRABBE TARTAR

Plukket krabbekød, wonton, citronmayo, fennikel crudite,
rucola, avokado og qunia.
kr. 98,- 

FASAN FRA LEDREBORG GODS

Røget fasanbryst og krokette af lår, Karl-Johan, tranebær,
lynsyltet agurk, sauce Cumberland.
kr. 98,-


HOVEDRETTER

SKINDSTEGT SANDART

Sauté af springløg, haricot verts, syltet bøgehat, ristet gnoggi og
sauce nage, ristet hvidløg.
225,-

SKANK AF FRILANDSGRIS

Brasseret i øl, urter og vanilje. Serveret på puré af selleri, syltet gulerod
og dehydreret cherrytomat, citronristet pastinak. Smørpisket rødvinssauce
og grov mos med rosmarin
kr. 225,- 

OKSEFILET

Skiver af sous vide stegt oksefilet. Serveret med bacon og majs,
en variation af løg. Puré, syltet- og sprøde løgringe. Grove fritter
og bearnaisesauce.
kr. 235,- 

LÆKKERIER TIL STORE OG SMÅ

Serveret fra kl. 12.00-16.00 og kl. 17.00-21.00
Alle ugens dage

OST

OSTETALLERKEN

3 slags gode oste med oliven og abrikos/appelsinchutney
hertil brød og knækbrød.
kr. 98,-

DESSERT

CHOKOLADEDRØM

Hvid chokolademousse, mørk chokolade ganache, solbær-gel
bær, vaniljecreme, mørdej og kys.
kr. 78,-

HJEMMELAVET PANDEKAGER

2 stk. hjemmebagte pandekager.
Serveret med vaniljeis, chokolade sauce og syltede bær.
kr. 68,-

IS / IS / IS

Et udvalg af is fra Hansens flødeis og sorbeter.
Serveret med knas og kærlighed.
kr. 68,-

DESSERTTALLERKEN

Kage, frugt og is.
kr. 78,-

Print Friendly, PDF & Email