Frokostbuffet
Frokostselskaber hos Fasaneriet: En Udsøgt Oplevelse
Når I vælger at afholde frokostselskab hos Fasaneriet, kan I forvente en oplevelse ud over det sædvanlige. Vores arrangementer strækker sig typisk over 6-8 timer, og vi sørger for at gøre hvert øjeblik uforglemmeligt. Prisniveau for et samlet arrangement ligger mellem 895-1200 kr. pr. kuvert.
Velkomst og Drikkevarer:
Vi starter med en hjertelig velkomstdrink på vores balkon med en betagende udsigt til Ledreborg Gods og Golfbane. Mens I nyder atmosfæren, vil vores tjenere skænke hvidvin ved bordene, hvor I senere vil blive serveret en lækker frokost. Der vil være kaffe, te og en avec til rådighed, og i løbet af dagen kan I forsyne jer med et stort udvalg af kolde drikkevarer.
FROKOSTBUFFET 1
FORRET
Fasaneriets hjemmerøgede laks med sauce verte
Fiskefrikadeller med grov remoulade og citron
Cæsarsalat med kylling, hvidløgscroutoner og grana
Hertil hjemmebagt brød og smør
HOVEDRET
Helstegt oksefilet stegt med hvidløg
Porchetta “Italiensk rullesteg med krydderurter og æbler”
Små stegte gourmet-kartofler vendt med krydderurter
Stilktomatsalat med feta, rødløg og oliven
Marineret aspargessalat
Pestomarineret pasta med broccoli
Spidskålssalat med abrikoser og kerner
Tzatziki med hvidløg og agurk
Hummus af kikærter med hvidløg
OST
3 oste med oliven og druer
Hertil brød og kiks
DESSERT
Chokoladebrownie med frisk frugt og syrnet vaniljecreme
eller hjemmelavede jordbærtærter (i sæsonen)
515 kr. pr. person inkl. moms
FROKOSTBUFFET 2
FORRET
Skiver af Fasaneriets koldrøgede laks med sauce verte
Laksemousse af Fasaneriets varmrøgede laks med knækbrød
Stegt kalvecarpaccio med olivenolie, sprøde kapers og rucola
Røget dyrekølle med Karl Johan mayo, sprød ost og syltede rødløg
Hertil hjemmebagt brød og smør
HOVEDRET
Helstegt oksemørbrad
Sprødstegt kylling
Små stegte gourmet-kartofler vendt med krydderurter
Grøn salat af edamamebønner, asparges, spinat, agurk, grønne tomater
Grønsagstærte
Cherrytomatsalat med mozzarella, rødløg og oliven
Melonsalat med vindruer og bær i en sød dijon dressing
Phila dressing med krydderurter
DESSERT
Mazarinkage, Gateau Marcel chokoladekage og pannacotta med rørt is og frisk frugt
525 kr. pr. person inkl. moms
STOR TRADITIONEL FROKOSTBUFFET
FORRET
Karrysild med ½ æg
Marinerede sild med rødløg og kapers
Stegte sild med dijon i eddikelage
Smørstegt rødspættefilet med grov remoulade og citron
Røget hellefisk med karseæggecreme
HOVEDRET
Porchetta “Italiensk rullesteg med krydderurter og æbler”
Mørbradbøf med champignon á la creme
Roastbeef med pickles og peberrod
Lun leverpostej med bacon
Tarteletter med høns i asparges
DESSERT
3 slags oste med abrikoschutney, oliven og vindruer
Hertil hjemmebagt brød, rugbrød og kiks
Æblemazarintærte bagt med mandler og perlesukker
Hertil syrnet vaniljecreme
525 kr. pr. person inkl. moms
TRADITIONEL FROKOSTBUFFET
Karrysild med ½ æg
Marinerede sild med rødløg og kapers
Smørstegt rødspættefilet med grov remoulade og citron
Fasaneriets varmrøgede laks med sprøde salater og sauce verte
Æg og håndpillede rejer med tomat og mayonnaise
Friskstegt ribbensteg med hjemmelavet rødkål
Mørbradbøf med bløde løg og hjemmelavet agurkesalat
Gammeldags hønsesalat med bacon
Krydderfrikadeller
3 slags oste med abrikoschutney, oliven og vindruer
Hertil hjemmebagt brød, rugbrød og kiks
Lun æble crumble med creme fraiche