Aftenbuffeter
Aftenbuffeter ud af huset
Oplev den udsøgte smag af Fasaneriets aftenbuffeter, leveret direkte til dit foretrukne sted. Vores aftenbuffeter ud af huset er skræddersyet til at tilføre elegance og gourmetoplevelser til enhver begivenhed.
Minimumsbestillingen for vores aftenbuffeter ud af huset er 15 kuverter, så uanset om det er en intim middag med familien eller en stor fest med venner, er vores lækre menuer designet til at imødekomme dine behov.
Fra forførende forretter til hjertelige hovedretter og himmelske desserter, vil vores erfarne kokke sørge for, at hver bid er en fest for smagsløgene. Vælg mellem vores klassiske menuer eller skab din egen unikke oplevelse med vores skræddersyede løsninger.
Aften Buffet 1
Forret
- Grillet laks med hvidløgsristede kæmperejer & purløgscreme
- Cæsarsalat med plukket frisk stegt kylling, sprød brødcrouton & parmesan
- Hertil hjemmebagt brød & smør
Hovedret
- Helstegt Dansk oksefilet
- Indbagt kalkunbryst med svampe & løg
- Små gourmetkartofler stegt med løg & paprika
- Stilk tomatsalat med mozzarella & oliven
- Spinattærte med hytteost & muskatnød
- Bånd pastasalat med broccoli & tomatpesto
- Tzatziki
- Svampe sauce
- Ost
- 2 slags gode oste med Nice oliven & vindruer
- hertil kiks & brød
Dessert
- Pæretærte bagt med perlesukker & mandler hertil syrnet vaniljecreme
Pris pr. person kr. 435,-
Aften Buffet 2
Forret
- Varmrøget laks anrettet på landsalater & sauce verte
- Skiver af seranoskinke på rucola hertil tomatpesto
- Hjemmebagt brød & smør
Hovedret
- Rosastegt kalveculotte
- Indbagt svinemørbrad med bacon
- Pommes røsti
- Cæsarsalat med sprøde croutoner & parmesan
- Broccoli salat med peanuts & rødløg
- Grilltomater med hvidløgsolie
- Grønsagstærte
- Raita
- Urte bordelaise
Dessert
- Chokolademarcelkage med marineret ananas & hindbærsorbet
Pris pr. person kr. 445,-
Aften Buffet 3
Forret
- Skiver af ferskrøget laks på friske salater hertil purløgscreme
- Vitello Tonnato – stegt kalveculotte med tunsauce
- Hjemmebagt brød & smør
Hovedret
- Helstegt oksemørbrad
- Lammekølle med hvidløg & persille
- Kylling diablo med dijonsennep & cayennepeber
- Provence kartofler med løg & timian
- Bagte rodurter med olivenolie
- Haricotverte salat med rødløg
- Baconbagte porre
- Kryddersmør
- Sauce tatar
- Ost
- 3 gode oste med Nice oliven & vindruer
- Kiks og brød
Dessert
- Hvid chokolade fragilité hertil vaniljeis, hindbærsorbet & marineret appelsinsalat