FROKOST MENU

Serveret fra kl. 12.00-16.00

SILD

Marineret sild og karrysild med løg, æbler, kapers og æg. Rugbrød, fedt og smør.
98,-

STJERNESKUD

Stegt samt dampet fiskefilet, asparges, nordsørejer, kaviar og dressing.
135,-

FROKOSTTALLERKEN

Vores kokke serverer 4 gode ting og en god brødkurv.
155,- 

HJEMMERØGET LAKSESALAT

Varm og kold røget laks fra egen ovn, landsalater, marineret edamamebønner, tomat, syltet gulerod, tranebær, ristet kerner og sauce verte, hertil brød og smør.
128,- 

KLASSISK CÆSARSALAT

Frisk stegt kylling på sprød romainesalat vendt i Fasaneriet´s egen dressing, serveret med høvlet Grana Padano og brødcroutons.
118,-

FASANERIETS GOLF BURGER

180gr. Hakket oksekød, cheddar, bacon, tomat, iceberg, rødløg, agurk og tomatrelish. Grove fritter og chilimayo.
 138,-

KYLLING SANDWICH A LA CALIFORNIA

Kyllingebryst vendt i puffed rice. Serveret i god bolle med iceberg, agurk, avokado, hvidløgsdressing og tomatchutney, grove fritter og chilimayo.
128,-

STEAK SANDWICH

Skiver af stegt oksefilet, cheddar,pesto, agurk og salat. Serveret med grove fritter og estragonmayo.
138,- 

Print Friendly, PDF & Email