Selskabsmenuer

I tilknytning til vores restaurant, som fysisk er en del af det meget smukke og stilfulde Ledreborg Palace Golfklubs residens, råder vi over et fantastisk selskabslokale i den smukke bygning, med direkte udsigt over det smukke golfanlæg og Ledreborg Gods.
Lokalerne kan rumme op til 90 gæster og dækkes smagfuldt op med hvide stofduge, stofservietter og stilfuldt service.
Det betyder på flere måder, at vi kan sikre dig et vellykket aftenarrangement, hvor vores veltilberedte menuer i forening med de enestående fysiske rammer, vil gøre dit arrangement mindeværdigt.
Det vil glæde os, at vise dig vores fantastiske lokaler og storslåede beliggenhed.
Ring blot på 46 46 16 32 eller 40 59 93 40 og aftal tid til et uforpligtende møde med fremvisning.

Vær opmærksom på, at nedenstående blot er forslag.
Vi sammensætter naturligvis også gerne en menu efter jeres ønske.

Det skal naturligvis også nævnes, at parkeringsfaciliteterne er helt I top.

 

Menu 1

Forret
Råmarineret laks med limesaft, jomfru oliven olie, tomat pesto & krydderurte salat.
Hjemmebagt brød & smør

Mellemret
Grillede friske kammuslinger med frikassé af friske asparges & persille olie.
Hjemmebagt brød & smør

Hovedret
Skiver af dansk kalveryg
med kartoffel soufflé & smørdampet spring løg, hvidløgsristede skovsvampe, langtidsbagte stilk tomater.
Hertil kalve glace

Dessert
Chokolade marcelkage med marineret ananas salat, nøddeknas & hindbær sorbet

Pris pr. person for 3 retter 355 kr. Pris pr. person for 4 retter 415 kr.


Menu 2

Forret
Pesto bagt laks med sprød crouton, sauce verte, ærteskud & små landsalater.
Hertil hjemmebagt brød & smør

Hovedret
Helstegt dansk kalvefilet
med ristede gourmet kartofler, spinat timbale, timians bagte top gulerødder & rødløg Hertil bourgogne sauce

Dessert
Hvid chokolade fragilité med ananas salat vendt med frisk mynte Hertil mango sorbet

Pris pr. person for 3 retter 345 kr.


Menu 3

Forret
Fisketallerken med varmrøget laks, rørt med creme fraice & krydderurter, sprød bruchetta med lakse tatar & hvidvins dampede blåmuslinger
hertil sauce verte & pesto marinerede landsalater.
Hjemmebagt brød & smør

Hovedret
Rosastegt kalvefilet
med stegte små kartofler vendt i persille, grønsags timbale, bacon bagte spring løg, rødbeder bagt med balsamico & smør pisket urte bordelaise

Dessert
Desserttallerken med Amaretto kirsebær tærte, chokolade brownies, melon salat, vanilje is & skovbær sorbet

Pris pr. person for 3 retter 385 kr.


Menu 4

Forret
Ferskrøget lakse timbale farseret med lakse tatar anrettet på små landsalater & purløgs dressing.
Hjemmebagt brød & smør

Hovedret
Svampe stegt perlehøne bryst
med kartoffel soufflé, sauteret spidskål & bacon, ovnbagte rodurter & urte glace

Desserttallerken
Hvid chokolade fragilitemed sprød twil, bær coulis & iscreme

Pris pr. person 335 kr.


Menu 5

Forret
Italiensk inspireret fisketallerken
Ristede kammuslinger, hvidløgs stegte kæmperejer & rosa stegt tun på marineret båndpasta, tomat pesto & basilikum pesto
Italiensk brød

Hovedret
Oksemørbrad indbagt i butterdej
porre svøbt i parma skinke, langtidsbagte tomater, krydder stegte små gourmet kartofler & kraftig rødvins glace

Dessert
Desserttallerken med letfrossen Tiramisu
med glaseret ananas, Amaretto iscreme & mango salat

Pris pr. person 415 kr.