Selskabsbuffeter

I tilknytning til vores restaurant, som fysisk er en del af det meget smukke og stilfulde Ledreborg Palace Golfklubs residens, råder vi over et fantastisk selskabslokale i den smukke bygning, med direkte udsigt over det smukke golfanlæg og Ledreborg Gods.
Lokalerne kan rumme op til 90 gæster og dækkes smagfuldt op med hvide stofduge, stofservietter og stilfuldt service.
Det betyder på flere måder, at vi kan sikre dig et vellykket frokost- og aftenarrangement, hvor vores veltilberedte menuer i forening med de enestående fysiske rammer, vil gøre dit arrangement mindeværdigt.
Det vil glæde os, at vise dig vores fantastiske lokaler og storslåede beliggenhed.
Ring blot på 46 46 16 32 eller 40 59 93 40 og aftal tid til et uforpligtende møde med fremvisning.

Vær opmærksom på, at nedenstående blot er forslag.
Vi sammensætter naturligvis også gerne en menu efter jeres ønske.

Det skal naturligvis også nævnes, at parkeringsfaciliteterne er helt I top.

Frokostbuffet 1

Varmrøget laks med sauce verte

Fiskefrikadeller med grov remoulade & citron

Cæsarsalat med stegt kyllingebryst, hvidløgsbrødcroutoner & parmesan

Helstegt oksefilet stegt med hvidløg

Barbecuestegt revelsben

Små saltbagte kartofler

Stilktomatsalat med feta, rødløg & oliven

Marineret haricots verts-salat med rødløg & balsamico

Pestomarineret pasta med broccoli

Couscous-salat med krydderurter

Tzatziki med hvidløg & agurk

Hummus af kikærter med hvidløg

2 gode europæiske oste med oliven & druer

Hertil rustikt brød

Chokoladebrownie med frugtsalat & syrnet vaniljecreme

Pris pr. kuvert kr. 325,-

 

Traditionel Frokostbuffet

 Karrysild med ½ æg & æbler

Marinerede sild med rødløg & kapers

Stegt rødspættefilet med grov remoulade & citron

Varmrøget laks med landsalater & sauce verte

Æg & rejer med tomat & mayonnaise

Ribbensteg med hjemmelavet rødkål

Mørbradbøf med bløde løg & hjemmelavet agurkesalat

Gammeldags hønsesalat med bacon

Krydder frikadeller med persille

Gode oste med oliven & vindruer

Hertil rustikt brød & kiks

Pære mazarin tærte bagt med mandler & perlesukker

hertil syrnet vaniljecreme

Pris pr. kuvert kr. 325,-

 

Stor Traditionel Frokostbuffet

Karrysild med ½ æg & æbler

Marinerede sild med rødløg & kapers

Stegte sild med dijon i eddikelage

Stegt rødspættefilet med mayonnaise & rejer

Røget hellefisk med karseæggecreme

Gravet laks med sennepssauce

Revelsben med sennep & rødbede

Mørbradbøf med champignon a la creme

Kalveroastbeef med pickles & peberrod

Lun leverpostej med bacon

Gode oste med oliven & vindruer

Hertil hjemmebagt rugbrød, hvidt brød & kiks

Lun æbletærte bagt med kanel

hertil cremefraiche & flødeskum

Pris pr. kuvert kr. 355,-

 

Aften Buffet 1

Forret

Grillet laks med hvidløgsristede kæmperejer & purløgscreme

Cæsarsalat med plukket frisk stegt kylling, sprød brødcrouton & parmesan

Hertil hjemmebagt brød & smør

Hovedret

Helstegt Dansk oksefilet

Indbagt kalkunbryst med svampe & løg

Små gourmetkartofler stegt med løg & paprika

Stilk tomatsalat med mozzarella & oliven

Spinattærte med hytteost & muskatnød

Bånd pastasalat med broccoli & tomatpesto

Tzatziki

Svampe sauce

Ost

2 slags gode oste med Nice oliven & vindruer

hertil kiks & brød

Dessert

Pæretærte bagt med perlesukker & mandler

hertil syrnet vaniljecreme

Pris pr. person kr. 365,-

 

Aften Buffet 2

Forret

Varmrøget laks anrettet på landsalater & sauce verte

Skiver af seranoskinke på rucola hertil tomatpesto

Hjemmebagt brød & smør

Hovedret

Rosastegt kalveculotte

Indbagt svinemørbrad med bacon

Pommes røsti

Cæsarsalat med sprøde croutoner & parmesan

Broccoli salat med peanuts & rødløg

Grilltomater med hvidløgsolie

Grønsagstærte

Raita

Urte bordelaise

Dessert

Chokolademarcelkage

med marineret ananas & hindbærsorbet

Pris pr. person kr. 335,-

 

Aften Buffet 3

Forret

Skiver af ferskrøget laks på friske salater hertil purløgscreme

Vitello Tonnato – stegt kalveculotte med tunsauce

Hjemmebagt brød & smør

Hovedret

Helstegt oksemørbrad

Lammekølle med hvidløg & persille

Kylling diablo med dijonsennep & cayennepeber

Provence kartofler med løg & timian

Bagte rodurter med olivenolie

Haricotverte salat med rødløg

Baconbagte porre

Kryddersmør

Sauce tatar

Ost

3 gode oste med Nice oliven & vindruer

Kiks og brød

Dessert

Hvid chokolade fragilité

hertil vaniljeis, hindbærsorbet & marineret appelsinsalat

Pris pr. person kr. 425,-