Bryllup

I tilknytning til vores restaurant, som fysisk er en del af det meget smukke og stilfulde Ledreborg Palace Golfklubs residens, råder vi over et fantastisk selskabslokale i den smukke bygning, med direkte udsigt over det smukke golfanlæg og Ledreborg Gods.
Lokalerne kan rumme op til 90 gæster og dækkes smagfuldt op med hvide stofduge, stofservietter og stilfuldt service.
Det betyder på flere måder, at vi kan sikre dig/jer et vellykket Bryllup, hvor vores veltilberedte menuer i forening med de enestående fysiske rammer, vil gøre dit Bryllup mindeværdigt.
Det vil glæde os, at vise dig vores fantastiske lokaler og storslåede beliggenhed.
Ring blot på 46 46 16 32 eller 40 59 93 40 og aftal tid til et uforpligtende møde med fremvisning.

Vær opmærksom på, at nedenstående blot er forslag.
Vi sammensætter naturligvis også gerne en menu efter jeres ønske.

Det skal naturligvis også nævnes, at parkeringsfaciliteterne er helt I top.

 

Festpakke 1 – alt inklusive

Velkomst

Mousserende vin og snacks

Forret

Pesto bagt laks med sprød crouton, purløgscreme & marinerede landsalater
Hertil hjemmebagt brød & smør
Husets hvidvin ad libitum

Hovedret

Krydderstegt oksefilet
med grønsags timbale, sauterede svampe & sommerkål
hertil smør pisket rødvinssauce
Husets rødvin ad libitum

Dessert

Desserttallerken med variation af kage,
mousse, chokolade, is, knas & bær
Husets dessertvin ad libitum
Kaffe/te & avec
Hertil 2 stk. hjemmelavede petit four
Bar med øl, vand & vin

Pris pr. person
895 kr.

 

Festpakke 2 – alt inklusive

Velkomst

Forårsdrøm: Hyldeblomst med mousserende vin & snacks

Forret

Variation af laks:
Varmrøget laks, rørt lakse tatar & citrus marineret laks
anrettet på sprøde salater & tomatpesto
Claude Val Blanc, Jean Paul Mas, Sydfrankrig

Hovedret

Helstegt dansk kalvefilet med ristede gourmet kartofler,
spinat timbale, timians bagte top gulerødder & rødløg
Hertil bourgognesauce
Claude Val Rouge, Jean Paul Mas, Sydfrankrig

Dessert

Hvid chokolade fragilité med ananas salat vendt med frisk mynte
Hertil bær coulis & mango sorbet
Claude Val Muscat, Jean Paul Mas, Sydfrankrig
Kaffe/te & avec
Hertil 2 stk. hjemmelavede petit four
Bar med øl, vand & vin

Natmad

Stort pølsebord med udvalg af gode oste med lækkert tilbehør & godt brød

Pris pr. person
975 kr.

 

Festpakke 3 – alt inklusive

Velkomst

Pol Roger Champagne med udvalg af snacks

Forret

Italiensk inspireret fisketallerken
Ristede kammuslinger, hvidløgs stegte kæmperejer & rosa stegt tun
på marineret bånd pasta, tomat pesto & basilikum pesto
Italiensk brød
Pinot Gris F.E. Trimbach Ribeauvillé, Alsace

Hovedret

Oksemørbrad indbagt i butterdej
porre svøbt i parma skinke, langtidsbagte tomater,
krydder stegte små gourmet kartofler & kraftig rødvins glace
Bourgogne Pinot Noir, J. Faiveley, Nuits St. Georges

Dessert

Letfrossen Tiramisu med glaseret ananas, Amaretto iscreme, mango salat & sprød twil
Martini Asti spumante, Italien
Kaffe/te & avec
Hertil 2 stk. hjemmelavede petit four
Fri bar med øl, vand & diverse kendte spiritus mærker

Natmad på grill

Store gode pølser med ketchup, sennep, ristede og rå løg samt pølsebrød

Pris pr. person
1.195 kr.